a christmascard

Et julekort med glede

a christmascard
I morgen, andre søndag i advent, kommer julekortene mine til å få bein å gå på. Men det hele startet med at jeg hadde bare tenkt å gå ut en rimfrosset morgen

Et julekort med glede

I morgen, andre søndag i advent, kommer julekortene mine til å få bein å gå på. Men det hele startet med at jeg hadde bare tenkt å gå ut en rimfrosset morgen og ta bilder av døde planter som Vårherre hadde pyntet med diamanter – som bare han kan. Det i seg selv gir meg glede, og plutselig hadde årets julekort festet seg til minnebrikken! Den røde låveveggen i bakgrunnen sammen med de fine frøene som hadde pyntet seg med frost gav meg julestemning i november. De dannet til og med en hjerteform. Og kanskje det var et frampek…

– Så tøft, tenkte jeg.
– Kanskje jeg rett og slett skal lage det julekortet som jeg så ofte har tenkt på før!?

Og for en gang skyld; som tenkt så gjort.

Årets julekort, ferdig produsert
Årets julekort, ferdig produsert

Jeg tok i, og bestilte en hel haug! Tja… kanskje folk ha lyst til å kjøpe dem? tenkte jeg. Jeg kan jo legge dem ut på face og på finn, så blir de vel borte….

Jeg kan jo også gå fra butikk til butikk og spørre om de vil selge det. Så deler vi på utbyttet. Vinn, vinn. Men sånn ble det ikke. Noen våkne nattetimer førte til en helt annen ide.

Heldigvis har noen av dere kjøpt av kortene mine allerede. Uten å vite at dere har vært med på noe større. Jeg er takknemlig for alle ja-menneskene! Det er deilig å slippe å ta alle utgiftene selv.

Julekort med en større dimensjon
I morgen, andre søndag i advent, kommer julekortene mine til å få bein å gå på. Ingen skal kjøpe dem, men dette blir vinn, vinn, vinn!

 

Følg med…… så får vi se 😉